Spraydåsen

Artikel


02/12-2017

"The deepest of the Burrow" på Youtube

Nogle kender måske allerede dokumentarfilmen "The deepest of the Burrow", der udkom i 2015, filmen følger Nychos, der er illustrator, urban art og graffiti kunstner, der er kendt fra konceptet Rabbit Eye Movement.

Nogle kender måske allerede dokumentarfilmen "The deepest of the Burrow", den er for nyligt blevet lagt frit tilgængeligt ud på Youtube. Filmen udkom i 2015, efter filminstruktør Christian Fischer over en periode havde fulgt Nychos, der er illustrator, urban art og graffiti kunstner, der er kendt fra konceptet og gruppen Rabbit Eye Movement.

Mottoet for Nychos er "Rejse for at male, male for at rejse", og det er hvad Nychos gør. Der er scener både fra Berlin, San Francisco, København og Hawaii, hvor Nychos også maler med andre medlemmer af Rabbit Eye Movement, hvis ikon er en hvid kanin. Det er en spændende dokumentar som fortæller meget om kunst, livsstil og subkulturer indenfor graffitimiljøer verden over, har du ikke tidligere set den, så er der lagt op til en dokumentar hvor du kan lade dig inspirer.Filmen er lagt ud på Youtube af Rabbit Eye Movement.