Spraydåsen

Artikel


27/11-2017

TOWN PART Art - Live Graffiti

Som en del af festivallen Town Part kan du den 9. december få mulighed for at opleve mindst 10 kreative og dygtige graffitimalere live på Godsbanen i Århus.

Som en del af festivallen Town Part, arrangeret af Aarhus Volume, kan du den 9. december få mulighed for at opleve mindst 10 kreative og dygtige graffitimalere live på Godsbanen i Århus.

Fra klokken 12 vil malerne udsmykke udendørs arealer på Godsbanens område. Der er god mulighed for at komme ned og opleve kunsten, der ifølge arrangørerne selv vil være "alt fra characters til bogstaver og syrede former, alt dette som vil skabe det opslugende univers vi kender som graffiti og gadekunst".

Videre skriver arrangørerne på Facebook; "Fra Jylland til Capetown, wildstyle bogstaver til figurative malerier. Alt dette og mere til vil den 9. December pryde godsbanens arealer, give lidt kontrast til de bare vægge og den rå beton. 10 gadekunstnere og graffitimalere vil trykke den af med det de igennem årene har lært at mestre. Kunstnere fra den gamle skole som CRAZ, SATZ og SOLITUDE samt "up and comming" kunstnere som bl.a. LOVELEIGH fra Capetown og Aarhus baserede BUKHIEBREM.".

Læs mere på Facebook.

Der er flere andre arrangementer i forbindelse med Town Part Festival, blandt andet musikere fra ind- og udland gæster festivallen. Læs mere på Århus Volumes facebookside.