Spraydåsen

Artikel


26/11-2017

Spraydåsen - ny hjemmeside om graffiti

Spraydåsen er en ny dansk hjemmeside om graffiti, her vil du både kunne finde nyheder, kalender forslag, kommentarer og andet godt.

Så skete der endeligt noget nyt her i Danmark, Spraydåsen er en ny dansk hjemmeside om graffiti, her vil du både kunne finde nyheder, kalender forslag, kommentarer og andet godt. Blandt andet et kort, over lovlige steder hvor du må male graffiti i Danmark.

Med Spraydåsen håber vi at kunne give en stemme til graffitimalerne, dokumenter en kultur og forhåbentlig vise at graffiti kulturen er anderledes, end hvad de fleste tror om den. Vi søger altid interviews, kommentarer, artikler eller andet, så har du lyst til at skrive frivilligt om graffiti, så kontakt os.

Vi er en mindre gruppe frivillige bag siden, alle graffitimalere. Kan man kombinere en form for graffiti, journalisme og dokumentation? Ja, det tror vi på man kan. Samtidigt håber vi at Spraydåsen med vores vinkel vil medvirke til en mere seriøst tilgang omkring graffitien, måske kunne nedbryde nogle fordomme.